Skip to main content

Не атакувайте Захари, а собствениците и партньорите на Националната лотария

Проблемът с хазарта не е Захари Бахаров, той е артист има договор, утре ще изиграе друга отрицателна роля. И от това няма да стане по-слаб артист. Цялата тази безмислена и безумна енергия от отрицание срещу него е удобна за собствениците и партньорите на Националната лотария, защото насочва енергията към назначения виновен, като държи тяхната първична отговорност "на сянка". Ако пропускате да видите ядрото на проблема - олигарсите Божков и Пеевски, снизходителната прокуратура, която не преследва тези, които не прилагат закона, снизходителното Министерство на финанси, които не си търси парите от ДДС или си позволява "талоните" да се печатат извън България и да минават без строг контрол през митница /а са ценна книга!!?/, правителство на Борисов, който промени закона през 2012 година в полза на хазарта, та се стигна до тези 3 милиарда лева оборот, значи сте слепи. Утре ще ви омаят с поредния медиен финт.
Пропускате да разпознаете като неотменна част от проблема с хазарта телевизиите, които партнират на Божков в пленяването на съзнанието на хората и зарибяването им. Още по-малко разпознавате като проблем КРИБ и други работодателски или професионални организации, които станаха представители на олигархичния, а не на средния и малък, изобщо на нормалния бизнес. Или българския футбол, който разчита на "лесни" пари от хазарта, вместо да се реформира, да излезе на "светло" и премине на нормално финансиране, включително чрез приемане на законодателни промени, които да улесняват финансирането на спорт и култура.


Да громиш смело Захари, а да се правиш на "ударен" за Системата и Източника на проблема е удобно за всички, които не виждат фундаменталните поражения от хазарта върху обществото и държавата.
Така и няма да разберете, как лобистите на Божков и Пеевски утре ще мобилизират ресурса си в Парламента и ще отхвърлят поправките. Докато целите Захари Бахаров.

Comments

  1. Разбира се, че проблемът не е в Захари Бахаров, но когато народът е временно или постоянно сляп, известни и интелигентни хора като него трябва да го поведат или поне да му покажат пътя. Интелигенцията трябва да отваря очите на народа, а не да печели от слепотата му.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Отворено "кърваво" писмо до башбаканинът Борисов относно вампира Белене

Ваше превъзходителство,

Превъзходителство, защото превъзхождате всички българи по възможността да влияете върху съдбоносни за мен и за моите съграждани въпроси, сред които се откроява вампира Белене. Никой от нас не е упълномощил когото и да било от вас на избори, да преговоря от наше име и да рестартира трупът на проекта Белене. В този смисъл нямате изрично пълномощия от народа.
Ваше, защото не сте мой, макар че частица от мен винаги се е надявала, че в критични моменти здравия разум на момчето от Банкя ще надделее. Очевидно съм се лъгал и коренните инстинкти са отстъпили място на "съображения" и на "занаята на властимащия", научен на жълтите павета или в луксозните коли.
Както мнозина членове и симпатизанти на ГЕРБ, някои от нас са вярвали, че в тази игра на надиграване с петата колона на Русия - олигарсите - политически и бизнес, ще съумеете да сложите най-отпред националните интереси и да опазите Отечеството, като възрожденците в онези времена.
Време е да мисли…

Клуб Z: България без собствен добив – само с руски газ Ако сте против – сте русофоб

Линк към оригинала в Клуб Z
Тази снимка Ви казва всичко. За гротескното невежество, за лъжепатриотизма или руските патриоти, обгърнали се с българско знаме, за това кой поръчва музиката, кой свири? Български аналози на руските рокери „нощни вълци“, полувоенни формирования, „патриотични“ партии на власт, които подстрекават, за наетите под наем „еко“ партизани. Не хибридна война и пета колона, а терористи в пълния смисъл на думата. За сега не взривяват бомби, но задраскват цяла една индустрия, което като ефект е много по-голям от един взрив. Да, формално няма убити и жертви, но вместо през демократичен процес и балансиран диалог да се управлява обществото и неговия избор, чрез диктат и ултиматуми Ви заповядват – точно като тоталитаристи –какво може да правите и какво не можете, кому и колко да дадете, чий газ да купувате.  Накрая жертви са цялото общество и потребителите, които плащат по-високи цени, остават по-дълго бедни и без Вашето съгласие, без решение на правителство и Парламент, из…

Пред визитата на Борисов в Москва - европредседателски терзания по казуса МН-17

Не му върви на премиера Борисов напоследък. От Москва го издадоха, че ще ходи там, като излезе че не го прави по собствена воля /този вариант предполага сам да обяви посещението си/, а го "очакват". Опита се да манкира с визита в Киев, за "баланс", но публикуването на резултатите от разследването по свалянето на гражданския самолет полет МН-17 направо го извади от релсите.
Ето и улимативният евротест за Европредседателя Борисов
Путин и Русия от два дни са официално обявени за виновни за свалянето на граждански самолет МН-17. Разследването е установило извън всякакво съмнение съпричастността на руското ръководство към трагедията.
ЕК (Могерини)  и НАТО(Столтенберг) излязоха с официални заявления, които призовават Москва да поеме отговорност. 
Френският президент Макрон пред камерите на руските телевизии и пред самия Путин заяви на днешната пресконференция, че е абсолютно уверен в обективността на разследването. Руският президент се опита да излезе от ситуацията, но накра…