Skip to main content

Ако днес не справим с модела Кой? ще го завещаем на децата си.

Забелязвам, че давам препитание на все повече тролове в различните издания и сайтове. Колеги, приятели и съмишленици още докато четат анализите и писаното, и се включва армията на ботове с шаблоните за Пеевските медии. 
Няма нищо против тях - заработват на жизнь както казват. Благодаря не очаквам.
Що се отнася до гротеските в Пеевски медии и Труд, единственото, което заслужават собствениците и изпълнителите е моето презрение и пренебрежение.
Извън обсега на Вашата жлъч съм, можете да размахвате каквото си искате от където си искате, но това което носи моя подпис и моето име е това, което съм аз. Нищо друго. По писанията само разбирам колко дълго съм бил разработван и следен и че господарите ви от партийната номенклатура и бившата ДС са нервирани от собствената си безпомощност да намерят новата формула на своята потребност в развитието на страната.
По "огъня" срещу мен ме ориентирате, че съм "в целта" с анализите си.
А от това, каква по-голяма награда?. Спират ме хора по улицата и ме окуражават - вчера ме спря бивш служител на КТБ и не можеше да повярва, че след като съм бил изключително и силно критичен към Цветан Василев в силните години на банката и без да имам нищо общо - нито кредити, нито депозити, нито познанства, нито каквито и да било директни и индиректни свързаности, съм тръгнал да защитавам депозантите и работещите срещу глутница от корумпирани олигарси, магистрати и ченгета. 
За едната правда и защото когато видя мутри да крадат и насилват на "тъмно в уличката", не мога да стоя безучастен когато сляпата им ненавист и безграничната власт разрушават стойност с милиарди само и само за да задоволят нечии капризи и суета.
След 60 се направих равносметка и си казах - до тук със съобразяването - не искам да оставя България в ръцете на корумпирани политици и олигарси. 
Каквото и да ми струва това.
Съветвам Ви и Вие да направите равносметка - струва ли си да се примиряваме с посредственост, с корупция, с кражби и арогантни властници на които не им пука за това, че нацията линее, че свестните и можещите бягат?
Това ли е целта на живот, който ни е даден от родители и от Бога? Представете си, че с машината на времето можехте да пренесете в съвремието възрожденците, първите строители на съвременна България - какво щяха да направят те? И тогава е имало чорбаджии и нагаждачи, които са търсили личното благополучие и са нехаели за общественото. Със сигурност, хората, които са били готови за защитят Отечеството и тогава и сега не са били мнозинство, но малцинството е било ярко и готово да действа.
С примирение лесно се живее, личното уравнение винаги може да бъде решено, но България затъва. Не можем да оставим и следващото поколение да избяга, защото тогава ще трябва да поемем непосилната отговорност на погребални агенти на Отечеството си.
Не бежанците, терористите и ислямските радикали заплашват страната ни, не те нанасят най-големите поражения върху демографските, финансови, стопански, икономически и социални баланси - а корумпираните групирани в кръга Кой?, които подчиниха всяка власт и които искат да контролират живота Ви, да отнемат надеждата и перспективата за една нация от сигурни и благоденстващи хора.
Не се заблуждавайте - моделът Кой? утре ще роди своето продължение и техните деца ще тероризират и изгонят Вашите.
Кой? маргинализира и обезмисли всички партии и институции.
За това най-високия приоритет в битката за оцеляване на България не може да бъде друг освен разбиването на модела Кой? и на неговите опори, и на първо място отстраняване на главния прокурор Цацаров и премахване изобщо на възможността главен прокурор, който и да било, да играе неговата роля.

Comments

Popular posts from this blog

Отворено "кърваво" писмо до башбаканинът Борисов относно вампира Белене

Ваше превъзходителство,

Превъзходителство, защото превъзхождате всички българи по възможността да влияете върху съдбоносни за мен и за моите съграждани въпроси, сред които се откроява вампира Белене. Никой от нас не е упълномощил когото и да било от вас на избори, да преговоря от наше име и да рестартира трупът на проекта Белене. В този смисъл нямате изрично пълномощия от народа.
Ваше, защото не сте мой, макар че частица от мен винаги се е надявала, че в критични моменти здравия разум на момчето от Банкя ще надделее. Очевидно съм се лъгал и коренните инстинкти са отстъпили място на "съображения" и на "занаята на властимащия", научен на жълтите павета или в луксозните коли.
Както мнозина членове и симпатизанти на ГЕРБ, някои от нас са вярвали, че в тази игра на надиграване с петата колона на Русия - олигарсите - политически и бизнес, ще съумеете да сложите най-отпред националните интереси и да опазите Отечеството, като възрожденците в онези времена.
Време е да мисли…

Клуб Z: България без собствен добив – само с руски газ Ако сте против – сте русофоб

Линк към оригинала в Клуб Z
Тази снимка Ви казва всичко. За гротескното невежество, за лъжепатриотизма или руските патриоти, обгърнали се с българско знаме, за това кой поръчва музиката, кой свири? Български аналози на руските рокери „нощни вълци“, полувоенни формирования, „патриотични“ партии на власт, които подстрекават, за наетите под наем „еко“ партизани. Не хибридна война и пета колона, а терористи в пълния смисъл на думата. За сега не взривяват бомби, но задраскват цяла една индустрия, което като ефект е много по-голям от един взрив. Да, формално няма убити и жертви, но вместо през демократичен процес и балансиран диалог да се управлява обществото и неговия избор, чрез диктат и ултиматуми Ви заповядват – точно като тоталитаристи –какво може да правите и какво не можете, кому и колко да дадете, чий газ да купувате.  Накрая жертви са цялото общество и потребителите, които плащат по-високи цени, остават по-дълго бедни и без Вашето съгласие, без решение на правителство и Парламент, из…

Москва активира Сидеров - Борисов е на ход

Решетников не беше намерил място за Сидеров в плана за овладяване на България, който стартира през есента на 2015 година. Прекалено агресивен бе лидера на Атака, много скандали, ненужно медийно внимание. Ролята му на официален проводник на московските интереси нанасяха повече щети на репутацията на Кремъл, отколкото ползи. Стигна се дотам, че хората научаваха за намеренията на Русия по-бързо от Сидеров, отколкото от руския посланик, московските медии или основните проруски партии - като БСП, ДПС и АБВ. На имиджа на руската политика бе нанесен силен удар. Затова Решетников извади Сидеров от активна главна роля и го остави на трупчета. Основно през прокуратурата и лично Цацаров. "Златния пръст", който държеше правителството на Орешарски на власт, по принуда бе принуден за смени профила си, след влизането на патриотите във властта. Провеждаше солидарна политика и спазваше обща линия на приличие. При липса на финансиране, трябваше да заложи на основната партньорска линия. Изяват…